2 Nisan 2010 Cuma

Aznom Fiat 500C Sassicaia




İşte İtalyan tasarım firması Aznom tarafından, şarap üreticisi Sassicaia adına özel olarak tasarlanıp üretilmiş olan Fiat 500C modeli.

Otomobilin dış mekanında çift renkli gövde dikkat çekerken yan koruma çıtalarının sonları, dikiz ayna korumaları ve arka plakalığın üst kısmında kullanılan cilalı ahşap kaplama bir otomobilde alışmadığımız türden donanımlar. Aracın açılır tavanı da gövdenin üst kısmıyla uyumlu renkte üretilmiş.

İç mekanında daha da seçkin bir hava yakalanan aracın ön paneli boydan boya ahşapla kaplanırken kapı içleri, koltuklar ve direksiyon simidinde kahverengi ve bej deri döşemeler kullanılmış. Koltukların oturma alanlarında Sassicaia logoları göze çarparken aynı logolar ön koltuk kafalıklarına da dikilmiş. Emniyet kemerleri de koyu kahverengi olan aracın paspaslarında bile kahverengi ve bej kullanılmış.

Motorlar seçeneklerinde bir değişiklik olmayan aracın benzinli seçenekleri 1.2 ve 1.4 litre hacimliyken turbo Diesel motor 1.25 litre hacimli. Aynı motora sahip standart versiyonlarından 7.900 Euro daha pahalı olan araçtan sadece 12 adet üretilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder