26 Mart 2010 Cuma

Senner Audi S5 White Beast




Senner Tuning, Audi S5 için sunduğu gövde ve performans kitlerini tanıttı.

Standart S5'in sade fakat güçlü görünen hatlarını bozmayan firma ön tampon altı için bir splitter sunarken arka tampona yeni bir difüzör yerleştirmiş. Ön hava giriş ızgaraları yeniden tasarlanan otomobilin bagaj kapağı üzerinde ince bir spoiler sunulmakta.

İç mekanında karbon fiber kaplamalar dikkat çekerken yeni bir hız göstergesi ve kadife paspaslar dikkat çeken diğer özellikler.

Aracın motor kaputunun altında da aşırıya kaçmayan bir modifikasyon çalışması yapılmış. 4.2 litre hacimli v8 motorun gücü 384 beygire, torkuysa 475 Nm'ye yükseltilmiş. Egzoz sistemi tamamen yenilenen aracın maksimum sürat limitörü de kaldırılarak 285 km/s sürate ulaşmak mümkün kılınmış.

Yol tutuşun daha da iyileşmesi için süspansiyon sistemi önde 40, arkadaysa 35 mm alçaltılırken standart jantlar 21 inç çaplı kardeşleriyde değiştirilmiş.

Fren sistemi de modifiye edilen aracın ilginç özelliklerinden birisi de arka plaka ışıklandırmasının LED ampulleri kullanması. Ayrı ayrı alınabilen donanımları toptan almak için 18.990 Euro ücret ödemek gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder