11 Mart 2010 Perşembe

Infiniti G37 Anniversary Edition



Infiniti, 2009 yılının sonunda hafifçe makyajladığı G serisi modellerine bir de özel seri ekledi.

328 beygir güç üretebilen 3.7 litre hacimli v6 motorunda ve 7 ileri vitesli otomatik şanzımanında değişiklik yapılmayan araçlar Sedan, (Arkadan itiş ve Dört tekerlekten çekişli) Coupé ve Convertible kasa seçeneklerinin tamamıyla sunulacak.

Sadece füme gövde rengiyle sunulacak olan araçlarda bordo renkli deri döşeme standart olarak sunulacak. Sedan modellerin iç mekanlarında alüminyum kaplama sunulurken Coupé ve Convertible modellerde özel kırmızı tonlu bir ahşap kaplama bulunuyor.

Bütün versiyonlarında özel tasarımlı 18 inç çaplı jantları standart olarak sunan Anniversary Edition, splitter eklenmiş ön tampon ve siyah renkli ön ızgarayı da donanımında bulunduruyor. Sedan dışındaki modellerde yeni yan etekler dikkat çekerken Convertible dışındaki modellerde arka spoiler sunulmakta. Coupé versiyonun arka kısmıysa bu versiyonla birlikte hafifçe makyajlanmış.

Bütün araçlar Navigasyon ve Premium paketleriyle donatılırken Sedan ve Coupé modelleri Sport paket ve direksiyonel dört tekerlekle donatılıyor. Convertible versiyondaysa ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar standart donanıma alınmış.

Sedan modelden 350, Coupé ve Convertible modellerdense 200'er adet üretileceğini açıklayan İnfiniti, araçların fiyatlarının 43.350 ile 54.900 Dolar arasında olduğunu da duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder