9 Şubat 2010 Salı

Renault Clio 20th


Fransız üretici Renault, küçük modeli Clio'nun 20. yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor. Bu hazırlıklar çerçevesinde aracın 3 ve 5 kapılı hatchback ile 5 kapılı station wagon seçeneklerine 20th adlı özei bir donanım eklendi.

Dış mekanında tampon üst kısımlarının siyaha boyanmış olmasıyla kolayca tanınabilen aracın ayna ve yan koruma çıtalarının önlerinde kalan kısım da siyah renkli. B sütununda "20th" amblemleri bulunan otomobilin marşpiyelerinde de aynı logo görülebiliyor.

İç mekanda deri kaplı konsol dikkat çekerken orta konsol ve havalandırma ızgaraları çevresi mat gri renkli kaplamayla kaplanmış. Temel olarak Dynamique adlı donanım seviyesine sahip olan otomobillerin 20th paketi kapsamında sahip oldukları ek donanımlarsa hız sabitleme sistemi, yeni bir ses sistemi ve Bluetooth bağlantısı.

Renault, diğer Clio modellerinden ayrı olarak RS versiyonu için bu paketi biraz değiştirmiş. Ön tamponun üst kısmıyla beraber alt kısımda bulunan splitter da siyaha boyanırken arka tamponda bulunan difüzör de aynı şekilde boyanmış. Ayna korumaları ve yan koruma çıtalarının ön kısmı koyu gri renge boyanırken tavan ve arka spoiler siyah renkli. Parlatılmış yüzeyli ve 17 inç çaplı jantlar, tek dokunuşla elektrikli olarak katlanabilen aynalar ve viraj farlarıyla dış donanım tamamlanırken iç mekanda, diğer modellerin aksesuarlarına ek olarak perde hava yastıkları standart donanıma eklenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder