3 Şubat 2010 Çarşamba

MANSORY Porsche 911 Turbo


Güçlü otomobiller üzerinde yaptığı modifikasyon çalışmalarıyla ismini duyuran İsviçre merkezli firma MANSORY, 997 kasa kodlu Porsche 911 Turbo modeli için hazırladığı performans kitini tanıttı.

MANSORY tarafından modifiye edilen diğer markalarda olduğu gibi üzerinde bolca karbon fiber kullanılan otomobilin her iki tamponu da baştan tasarlanırken hava emiş yarıkları daha verimli bir şekilde kullanılmış. Ön tamponun altına bir splitter ekleyen firma yan etekleri de biraz daha genişletmiş. Yol tutuşun iyileştirilmesi için arkada bulunan spoiler çok daha büyük olan sabit bir üniteyle değiştirilirken jantların çapı 20 inçe çıkarılmış.

Şekilleri değiştirilmeden sadece karbon fiber olanlarıyla değiştirilen parçalarsa bagaj kapağı, yan ayna korumaları ve arka tekerleklerin önünde bulunan hava yarıkları.

İç mekan renkleri konusunda müşteriye neredeyse sınırsız bir palet sunan MANSORY, deri, Alcantara ve karbon fiberin bolca kullanıldığı tasarımları hazır bulunduruyor.

Fren ve süspansiyon sistemi modifiye edilmiş olan otomobilde manifolduyla beraber tamamen yenilenmiş bir egzoz sistemi de görev yapmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder