12 Ocak 2010 Salı

RZR Volkswagen Golf GTI


Hong Kong merkezli modifikasyon firması RevoZport Racing, Volkswagen Golf GTI için geliştirdiği gövde kitini tanıttı.

Tamamı güçlendirilmiş plastik ve karbon fiber kompozitlerden üretilen kit dahilinde ön tamponun tasarımı tamamen yenilenmiş. Hava girişi daha da büyütülen tamponun altına eklenen ayarlanabilir splitter, downforce ihtiyaçlarına göre ileri veya geri hareket ettirilebiliyor. LED gündüz farları da entegre edilmiş olan tamponun ardından sadece 4 kg ağırlığındaki motor kaputunu görüyoruz. İki adet havalandırma deliğine sahip olan kaputun tamamı karbon kevlardan üretilmiş.

Yan kısımda, marşpiyelerin altına monte edilmiş karbon fiber eklemeler ve yine aynı malzemeden üretilen ayna korumaları dikkat çekerken arka kısımda tamamen yenilenmiş bir tampon göze çarpıyor. Ayarlanabilir bir difüzörle donatılan arka tampon aynı zamanda iki adet hava yarığına sahip.

Tamamen yenilenen egzoz sisteminin çıkışları daireselden dörtgene çevrilirken bagaj kapağı üzerinde karbon fiber spoiler eklenmiş.

Aracın turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru üzerinde yapılan modifikasyonlar (egzoz ve elektronik kontrol ünitesi yenilenmesi) sonucunda 270 beygir güç elde edilebilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder