30 Aralık 2009 Çarşamba

Chevrolet Camaro Motorsport SC600


Hollanda merkezli modifikasyon şirketi Camaro Motorsport, Chevrolet Camaro SS temelli otomobili SC600'ü tanıttı.

Dış görünüşündeki değişiklikler yeni bir motor kaputu ile birkaç logo ve çıkartmayla sınırlı olan otomobilin asıl etkileyici yeri motor kaputunun altı. Kompresör beslemeyle desteklenen 6.2 litre hacimli v8 motorun gücü 600 beygire, torkuysa 747 Nm'ye ulaşmış.

Egzoz sistemi, katalitik konvertör ve egzoz manifoltlarıyla birlikte yenilenirken fren sisteminde de 6 pistonlu kaliperler kullanılmaya başlanmış.

1 yorum:

  1. Bu araba Amerikada su anda alabiliceginiz gercek SS (true SS). LS3 motor var bu aracda, bir eski motoru 6 litreydi ondan oncekide 5,7, LS3 hacim olarak digerlerinden(LS1 ve LS2)daha buyuk ama benzin sarfiyatinda onceki v8 modellerden daha az benzin tuketiyor ayrica cok daha guclu motor, motor ustunde performans yukseltici degisiklikler yapmak zor diil. Arac fabrika cikisi super charger bulundurmakda. Bazi yaris, gosteri modelleri 1000hp olarak tanitiliyor. arabadaki motor GM bunyesinde uretilen Pontiac GTO (Holden Hsv) ile ayni-benzer motor. Idle da calisirken motor sesi cok guzel, cok tok ses veriyor. Chevrolet kendine yakisan bir SS araba uretmis dedirtiyor, Bana gore chevroletin 94 95 96 senelerinde urettigi impala SS' den sonraki en gercek en guzel arabasi gercek SS modeli bu. Alindiginda kesinlikle pisman olunmiyicak, sattikdan sonrada baska arabaya binemiyiceginiz kullanamayacaginiz kadar aliskanlik yapar. Fordun urettigi Mustange senelerdir buyuk darbe vurmus satislarini cok dusurmus bir modeldir.

    YanıtlaSil