3 Kasım 2009 Salı

Toyota Tacoma ATG


Dağ başında, sessiz sedasız bir alan bulup açık havada Xbox oynamak isterseniz Toyota Tacoma'nın ATG (All-Terrain Gamer) adlı konsept versiyonuna bir göz gezdirmenizi öneririm.

SEMA Show 2009'da tanıtılan bu araç çift koltuk sırasına sahip kabinli Tacoma modeli temelleri üzerine geliştirilmiş. B sütunları iptal edilen araç bu şekilde durağan haldeyken 4 oyuncunun yan yana oturmasına izin verebilmekte.

İç mekanda bulunan 4 adet Xbox 360 Elite oyun konsolu 24 inç büyüklüğünde 4 adet ekranın karşısında oturan oyuncular için kesintisiz oyun imkanı sağlıyor. İstenirse kozlarını, araç arkasında bulunan 170 ekran plazma televizyonda paylaşabilen oyuncuların duymaya ihtiyacı olan oyun içi sesler toplam kapasitesi 2150 Watt olan bir ses sistemi yardımıyla çıkarılıyor.

Xbox, TRD (Toyota Racing Development), INNO, Kicker, B.A.D. Co. (Big American Dream Company) ve Cannondale gibi firmaların ortaklaşa bir şekilde ürettikleri araçta kullanılan iki martı kanat kapı aynı zamanda oyuncular için geçe aydınlatması olarak kullanılabiliyor.

Araziye uygun 16 inç çaplı jantlar ve yine çetin koşullarla başa çıkabilecek tipte lastiklerle donatılan araçta kullanılan kompresör beslemeye sahip 4 litre hacimli v6 motor 304 beygir güç, 454 Nm tork üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder