4 Kasım 2009 Çarşamba

Toyota Billabong Ultimate Venza


SEMA Show 2009'da Toyota ile Billabong'un ortaklaşa geliştirdikleri bir araç olan Billabong Ultimate Venza konsepti izleyenleri karşılıyor.

Dışarıdan bakıldığında Billabong'un ortaklığını gösterir bir şekilde aracın yanında bulunan logolar ve yine bu marka için özel olarak hazırlanmış tavan rayları dikkat çekmekte. Sörf tahtası yüklerken alçalma özelliğine sahip olan rayların yanında tampon içerisine yerleştirilen gizli çekmece snowboard koymak için ideal bir yer.

Aracın önünde ve arkasında bulunan vinçler sayesinde Jet ski gibi araçlar kolayca çekilebilirken TRD tarafından modifiye edilmiş olan frenler daha güvenli bir duruş performansı sunmakta.

Aracın içerisine geçildiğinde dalgıç kıyafeti kumaşıyla kaplanmış koltuklar dikkat çekerken arka kısıma, sporcuların kum ve tuz gibi maddelerden arınmalarını sağlamak amacıyla ısıtmalı bir duş yerleştirilmiş.

Mobil internete sahip olan araçta kullanılan multimedya sistemi MP3 çalar girişleri, DVD oynatıcısı, koltuk kafalıklarına entegre edilmiş ekranları, 18 adet hoparlörü ve toplam 2200 Watt kapasitesiyle dikkat çekmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder