10 Ekim 2009 Cumartesi

Mini “kissed by Lulu Guinness”


Yaklaşık 20 yıldır çanta ve çeşitli aksesuarlar tasarlayan stilist Lulu Guinness bu sefer elini (ve dudaklarını) Mini'ye attı.

Geçtiğimiz Eylül ayında, Japonya'da, Mini'nin 50, Lulu Guinness'in 20. yılı anısına, aynı stilistin hazırladığı, iki adetlik sınırlı üretim modeli tanıtılan Mini bu araçlardan bir tanesini çekilişle vermeye karar vermişti. Başvuruların sayısı 5000'i aşınca da BMW Japonya bu otomobilin benzerlerini üretme kararı almış.

Bu sefer 20 adetlik sınırlı üretim bir model olacak olan otomobil 5 adet Cooper, 6 adet Cooper S ve 9 adet Clubman'dan oluşacak ve yine sadece Japonya'da satılacak.

1 yorum:

  1. Bu tasarım bana bir dönem Daihatsu'nun Japonya pazarı için ürettiği Hello Kitty konseptli arabaları ve yine Japonya'da yapılan Hello Kitty modifiyelerini hatırlattı: http://www.flickr.com/search/?q=daihatsu%20hello%20kitty&w=all

    Kırmızı bir hatchback kullanıyorsanız bile İstanbul trafiğinde başınıza gelmeyen kalmıyor. Hele hele bu arabayı kullanan bir bayanın başına gelecekleri tahmin bile edemiyorum. Güzel bir tasarım ama, bize uymaz maalesef :)

    YanıtlaSil