30 Ekim 2009 Cuma

Hendrick Motorsports 25th Anniversary Camaro


SEMA Show 2009'da sergilenecek olan otomobiller yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladılar. Bu araçlardan birisi de Callway tarafından Hendrick Motorsports'un 25. yaşını kutlamak amacıyla sadece 25 adet örneği üretilecek olan Chevrolet Camaro SS modeli.

Tamamı karbon fiberden üretilen ön tampon altı splitter, marşpiye altı etekler, arka spoiler ve difüzör dikkat çekici ekipmanlar arasında bulunurken dört çıkışlı egzoz sistemi, 20 inç çaplı jantlar, sunroof ve şeffaf bir kısmı bulunan motor kaputu diğer ilginç donanımlar.

6.2 litre hacimli v8 motoru kompresör besleme, yeni hava filtresi ve tamamen yenilenen egzoz sistemi sayesinde 582 beygir güç üretebilen otomobil 0'dan 60 mil/s (96 km/s) sürate 3.9 saniyede ulaşabilmekte.

3 yorum:

  1. Bir de şu Amerikan arabalarının içini bir Alman firması yapsa :) Ciddi manada iç döşeme çok kötü hem Camaro'da hem de Challanger'da. Fuar'da içlerine bindiğimde şok olmuştum ama dış tasarım ve motor seçenekleri USA'daki benzin fiyatıda düşünülünce rüya gibi o başka mesele :)

    YanıtlaSil
  2. Katılıyorum. Dış tasarımı bu kadar güzel yapıp içi nasıl o derece kötü yapabiliyorlar anlamak mümkün değil.

    YanıtlaSil
  3. içi gerçekten kötü buda beni arabadan sogutuyor malesef sırf bu yuzden CamaroSS almaktan vazgectim. Yetkililere bildirilmeli bu

    YanıtlaSil